Mam pytanko co do punktów, które zbieramy za zakupy w sklepiku yatta.pl. Chciałem sprawdzić ile posiadam pkt, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć :/ Jestem ślepy czy może nie ma na razie tej informacji na stronie
_________________ Chcę Otaku, chcę OMMa, chcę Hetalię...!! "I właśnie od takich życzeń wyginęły wszystkie złote rybki..." xD
Wysłany: 2010-01-12, 19:14
no właśnie bo za tą opóźnioną hetalie pare gratis-punktów dostaliśmy, nie??
u mnie też nic nie pisze^^
[ Dodano: 2010-01-12, 19:20 ]
a to może przez to że yatcie nie udało sie zmienić stanów przesyłki??? i dlatego komputer nie liczy tych hetaliowych punktów?? to tylko sugestia^^
_________________ jah maan. fajnie że manga i anime istnieje
myslicie, ze jakies Fatum...? :P
ale Fatum ma wypisany stan punktow i przybylo ich po zakupie ^^
_________________ 'Rabowali bogatych kupców,świątynie i królów.Nie napadali na ubogich.Nie dlatego,że ubóstwo jest jakąś cnotą,ale dlatego,że ludzie ubodzy nie mają pieniędzy.'
http://www.travian.pl/?uc=pl4_8182
EnSa Gość
Wysłany: 2010-02-03, 13:50
No to jak to jest z tymi punktami? Mam je czy nie, a jeśli tak to jak można zamienić je na zniżki?
Może mi ktoś w końcu odpowiedzieć jak to jest z tymi punktami i czy da się zamieniać je przy zamawianiu na jakiś upuścik? Bo nadal nie mam wyszczególnione ile ich mam...
Yanek, o ile mi wiadomo modernizuje teraz system punktowy, więc trzeba jeszcze trochę poczekać. Pewnie jest zawalony robotą, Nowy numer, Hetalia itp. Zakładam, że stara się by nie było kolejnych opóźnień, a co za tym idzie punkty poszły na drugi plan. Nie martwcie się, punty wam nie znikną.
_________________ Chcę Otaku, chcę OMMa, chcę Hetalię...!! "I właśnie od takich życzeń wyginęły wszystkie złote rybki..." xD