Wiek: 20 Dołączył: 07 Wrz 2006 Posty: 444 Skąd: Ona się wzięła ??
Wysłany: 2006-11-04, 19:47 Forumowicze o sobie
No widzę, że niektórym znudziły się stare tematy, więc zakładam nowy :P
Piszcie o sobie, wasze zainteresowania, marzenia i takie tam.
Tylko nie piszcie waszych planów na przyszłość, bo na to jes osobny temat.
Mam ciemne blond włosy a oczy to sam nie wiem [takie zielonoszaroniebieskosraczkowate XD] Jestem chudy i baaardzo krejzi @_@
Z Anime lubię Beyblade, Shaman King, Helsing i Księżniczkę Mononoke, Mao, ja też uwielbiam Final fantasy [FF 8 rules].
Zmodyfikowalem tytul, teraz wyglada to lepiej. Co do tresci - dwuzdaniowe posty usuwa sie, jak chcecie sie zaprezentowac, robic to conajmniej obszernie, jak przed gronem egzaminacyjnym. BTW - nie ograniczac mi sie tylko do wygladu zewnetrznego, piekno jest subiektywne ;p - FIR
_________________ So here comes the next one, the next in line.
Stay as young you can, for the longest time.
Cause those days flew by like a breeze just passing through ...
Hey, Troll, wanna BaNaNa? xD
Ostatnio zmieniony przez Fire 2006-11-05, 15:29, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2006-11-04, 20:04
Właśnie trzeba ruszyć te forum, no a ten temat chyba jest normalny nie? Każdy napisze coś o sobie xD.
No cóż co moge o sobie napisać. Jestem rudzielcem z zielonymi oczętami, manią mówienia że źle wychodze na zdjęciach, a lepiej przez drzwi i jednym z ludzi z fandomu HOOOOO~. Lubie Final Fantasy, muzyke z gier i filmów. Jeszcze lubie jeździć po konwentach xD.
Ja jestem sobie zielonooką szatynką. Jestem zwariowana, wkurzająca, gadatliwa... Interesuję się grami komputerowymi (FPS - Quake, RPG - Diablo, RTS - StarCraft), manga i anime oczywiście ^^ (najulubieńsza manga to Naruto, a anime to Soul Hunter). Lubię pisać opowiadania, wojsko i Japonię. Coś jeszcze? Jak mi się przypomni, to napiszę ^^
_________________ Żyj tak, aby twoim znajomym było nudno, kiedy umrzesz.
A ja zielonookim brunetem średniego wzrostu. Interesuje się grami, teraz grywam w Guild Wars na pieca i w Wipeout Pure na PSP oraz oczywiście interesuje się M&A oraz Hentai
Opisac siebie?... Hmm... No to moze powiem ze... Oz!... -_-' Moj wyglad jest nieistotny... Jestem samotnikiem. Ludzie czesto dziwia sie jak ni stad ni zowad odwracam sie w kierunku drzwi i bez konkretnego powodu opuszczam towrzystwo... Wiekoszsc introwertykow jest takimi, a nie innymi ludzmi bo z takiego czy innego powodu nie znajduja sie w towarzystwie a ja jestem o tyle "dziwny" ze sam z siebie kieruje sie ku samotnosci nawet jak grupa mnie akceptuje... Co tam jeszcze... Lubie narzekac na zycie... Na szkole przewaznie... Slucham Rocka, glownie Papa Roach, SUM 41, Trapt, Finger Eleven, Nightwish, Guano Apes, Linkin Park (J-music nie bardzo mi podchodzi)... Lubie grywac na kompie m. in. w Homeworlda (Mniam! =^_^=), UT, Starcrafta, Apostolow itd. Z M&A najbardziej lubie Lain, Escaflowne'a, Vandread'a, Chrnos Crusade, Karin'a, Naruto. Bardzo lubie sysko co zwiazane z SF... Ale takim "porzadniejszym" tj. statkach kosmicznych, cybernetyce, kosmitach, planetach itd. Za "podrobe" SF-u uwazam historie, w ktorych cala przyszlosciowosc opiera sie na tym ze ktos ma komorke z telewizorem, trojkatny samochod albo mikrofalowke z odtwarzaczem CD... -_-' Moje hobby to robienie gier na kompa (choc nigdy zadnej nie koncze... T_T) i zbieranie mangowych gadzetow (glownie broszek ktore tacham na torbie szkolnej), a takze narzekanie... Lubie od czasu do czasu pograc w baseball z kumplami na wyboistym polu... Zazwyczaj gramy we 3... -_-' Kiedys chodzilem troche na treningi ale zrezygnowalem bo... Hmm... Qrcze... Musialem miec jakis powod... Oz!... -_-' Poza tym uwielbiam pic kawe! (Mniam!!! =^_^= Sweeeeeet lovely fluid... Mniam!) To tyle... No... I wlasnie!
Eee... Seksowna brunetka o błętkitnych oczach. ;P *joke kiepskiej jakości*
Brunetką jestem, oczy mam szaroniebieskie. Ich kolor zmienia się pod wpływem nastroju. Serio. ^^" Mam bzika na punkcie muzyki. Potrafię być dosyć hałaśliwa. ^^" No i jak mi odbija to bez kija nie podchodź. ;P
Daty, które warto zapamiętać:
13.12. - URODZINY! >3
26.07. - imieniny ;P
Gdybym miała wypisywać zespoły, których słucham nie starczyłoby mi miejsca. To samo z m&a. ^^"
Wzrost: ok.167 cm
Ulubione danie: spaghetti by mój tatko, no i kotleciki sojowe *-*
Na marginesie: jestem wegetarianką ;P
Dodatkowo lubię narzekać, symulować, grać, (nie tylko na nerwach, ale na gitałce też... no i w gry) mistrzować Wampira, itp. ;P
Nie lubię: mieć mało czasu, gdy mnie ktoś wkurza, ...
Jak widać jestem taka sobie zwykła ;P
_________________ Bo to co słowem niezmącone, a jedynie myślą naszą pozostanie, trwać będzie wiecznie w swej nieskończonej perfekcyjności.
Jest jedna rzecz, dla której warto żyć - METAL!
I nie trzeba się myć.
Ostatnio zmieniony przez Fire 2006-11-07, 15:01, w całości zmieniany 2 razy
Urodzona 2.12.1990.
Ciemna blondynka z oczami o kolorze szaro-niebieskim posiadająca grupę krwi A [najprawdopodobniej].
Uwielbiająca grę w BILARDA, tenisa ziemego jak i stołowego, Diablo, Warcrafta i UT.
Słuchająca j-music i rocku.
Spokojna, a gdy trzeba szalona, niewyrzyta x], pełna nadziei na lepsze jutro, z humorem na dzień dobry, cierpiąca na odmóżdżenie, kochająca wszystko i wszystkich, którzy na to zasłużyli, nienawidząca budyniu, niezaspokojona co do hormonu szczęścia, samokrytyczna, uparta, zdrowo pokręcona, uważana za osobę z defektem mózgu xD
Uzależniona od mang i anime, ubóstwiająca Japonię, Sha Gojyo, Kenshina i samurai <3, kochana, pragnąca niemożliwego, nie podająca wymiarów, o rozmiarze buta 38.
Wysłany: 2006-11-04, 22:31
no to teraz czas na mnie...
mario-reg; lat 16 miło mi ;] zboczeniec i zapalony hentajowiec... kocham wręcz dziewczyny z tego forum xD nie lubie yaoiców ...odnalazłem w nich to wewnętrzne fuj x_x'' co jeszcze...... wygląd....brunet..zielone oczy..niski ( mi to nie przeszkadza)....... kolezanki mi mowia ze mam porąbany gust i w ogóle jestem jakiś dziwny o.O.....lubie mange i anime of korz ... jeśli o muzyke chodzi to lubie rock, metal, pan krok (xD)..ulubione zespoły...soad, the offspring, rhapsody, sum 41..... nie trawie hip hopu, techna i innych podobnych pierduł ;] urodziny....9 grudzień...tyle
jakoś śmiesznie to napisałem ale trudno xD
aaaa i lubie kobiece cycki XD ...zreszta to chyba widać po sygnie xD
Mam długi brazowe wlosy...
Zielono-pomaranczowe oczy ^.^' mam to po matce... moja matka ma zielono-zołte xD
Ogolnie mała istota ze mnie... ^^'
Jestem uparta...
Nie jeden czlowiek chcial mnie za to w pewnej chwili udusic, zabic, pobic xD
Wkurzam ludzi... czasami spcejalnie a czasami nawet o tym nie wiem ze wkurzam xD
Naleze do takich osob co sie duzo smieją...
ale jesli mam jakis problem.. i odbija sie on na moim humorze to staram sie go nie przenosic na inna osobe... czasami zdarza mi sie, ze przez moj zly humor powiem cos nie tak do kogos, ale jak nie odrazu to na drugi dzien przepraszam... nie lubie rozmawiac o moich problemach.
Jak mam jakis i laczy sie to ze mam niezbyt dobry humor... to po prostu siedze i staram sie nikomu nie przeszkadzac.
naleze do osob szczercyh... mowia to co mysle... ma to niestety swoje wady..
cos mnie w kims drazni - prosto mowia mu to... inni odbieraja to inaczej.. typu:
wredna, psykata dziewczyna.
Bezposrednia i tyle xDD
Lubie czytac ksiazki, szczegolnie o wampirach
Ogilnie dla mnie wampir jest kims pieknym i pociagajacym^.^'
Opowiadania yaoi rowniez czytam xD
Boje sie pajakow... nie lubie ich...boje sie ich smiertelnie.. uciekam jak widze takiego wlochatego pajaka.
Slucham muzyki rock, czasami poslucham sobie i metalu...
a dzwiek perkusji czy bassu po prostu jest czyms pieknym i przyejmnym
dla mojego ucha. ^.^'
Nie cierpie romantyzmu
Zachowania "romantyczne" nie dla mnie xD
No i przyznam sie... jestem zboczona xD
ale to co mnie pociaga itd. to chyba pisac nie bede ^^' bo tak jakos glupio chyba ne? xD
No i to chyba wsio xDDDDDD
_________________ Czerń najbardziej przystoi wampirowi...
"To, że istnieję, myślę, czuję, cierpię, kocham, nienawidzę, martwię się, to wszystko czyni mnie człowiekiem"
Wiek: 20 Dołączyła: 04 Wrz 2006 Posty: 200 Skąd: mam to wiedzieć ??
Wysłany: 2006-11-05, 10:19
No to co ... chyba moja kolej ...
Jestem wysoką blondynką o oczach jak niebo przed burzą. Urodziny obchodzę 6 listopada (jutro ). Zazwyczaj jestem poważna, małomówna i zamknięta w sobie, ale potrafię się wyluzować i być naprawdę crazy . Ciężko jest się ze mną zaprzyjaźnić i niektórym trudno zdobywa się moje zaufanie. Ale jeśli komuś się już uda to ma we mnie przyjaciela na dobre i na złe. Miewam humory, czasem ciężko jest ze mną wytrzymać. Lepiej nie mieć we mnie wroga. Lubię stawiać na swoim i mieć uczucie dominacji nad kimś, nie potrafię słuchać rozkazów i nie lubię się podporządkowywać, jestem niezależna. Mam strasznie wielką dumę i mój honor jest dla mnie najważniejszy (przez co często miewam problemy). Potrafię być szczera aż do bólu. Jestem optymisto-realistką. Mam cięty język, który bardzo często zadaje niezamierzone rany. Przeważnie jestem opanowana i spokojna, ale jak mi nerwy puszczą ...
Moje hobby to manga&anime rzecz jasna, jedzenie XD, czepianie się szczegółów XD, kocham wszystkie zwierzęta i lubię słuchać muzyki filmowej, rocka, j-music i soundtracków z anime. Lubię też pisać różne opowiadanka, czytać książki (fantasy najczęściej), jeździć na rowerze i jazdę konną. Nie lubię hip-hopu, techna, metalu i ... małych dzieci.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < )
Oto Królik. Skopiuj Królika do swojego podpisu, aby pomóc mu zdominować świat..
Ostatnio zmieniony przez Rika_1 2006-11-05, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Mayumi -wa...
Mayumi - wa :>
Dare?
Soo...
Jestem małą (karłowatą :P - 155 cm) szesnastolatką :P Mam prawie (!) czarne włosy, skośne, ciemnobrązowe oczy, polsko - wietnamską krew ^^
Nani - ga suki desu?
Hmm... Kocham mangę i anime (o ja! XD), Japonię, język japoński (ofkors :P). Interesuję się również filozofią :> Jestem zapaloną obrączynią istnień (nie zabiję nawet komara) i wegetarianką. Hmm... cóż jeszcze. Niezwykłą sympatią darzę koty ^^ bo to nieziemskie stworzenia :D (szczególnie podczas rui -_-).
Próbuję zaklimatyzować się w tym świecie, bo nie czuję się człowiekiem (patrząc na ludzi w koło). Wtrawale staram się odnaleźć prawdę o tym jak tu wytrwać (i nie zwariować :P). Jestem raczej optymistką, ale zdarza mi się myśleć pesymistycznie. I tam dużo by jeszcze pisać :P
Czego słucham?
Japońskiej muzyki. Uważam, że język japoński jest idealny do śpiewu. Ostatnio też przemawia do mnie spokojna muzyka indiańska i jakieś smenty :> np. Coma :D
Mang i anime, które lubie nie będę wymieniać bo jest ich mnóstwo... :D
(ten wpis może być taki dziwny, bo coś mi się literki mylą :P chyba się nie wyspałam i nie wiem co piszę :P)
_________________ Wtashi - wa dare?
Mayumi - wa?
Demo...
Watashi - mo bakemono desu.
Iie...
Watashi - wa zankoku - na tenshi...
Watashi - wa ii aukuma...
Hontou?
Ikimasu.
Murt - wa watashi - no kokoro - ni imasu :*
Daisuki!!
Wysłany: 2006-11-05, 18:10
Ja jestem zwariowaną fanką Arashi.Shirouta wie coś o tym ;) Kocham mangi i anime (Niech żyje Clamp!!). Co do mojego wyglądu to...mam 165 wzrostu,jestem brunetką i mam niebieskie oczy. Ucze się japońskiego i między innymi mam świra na tym punkcie. Mam kilku przyjaciół (pozdrawiam przy okazji ;) i 2 pieski . Moim wielgaśnym marzeniem jest wyjechać do japonii i zostać tam na stałe no i mięć taki duuuży regał gdzie będą moje wymarzone mangusie Cóż mogę jeszcze powiedzieć....3 majcie się ciepło bo zima idzie (u niektórych śnieg już spadł brrr....)
Wysłany: 2006-11-06, 12:25
No to teraz moja kolej HMMM.... jestem wysoka (175-185cm) mam niebieskie oczy , ciemne blond włosy , KOCHAM KOTY!!!! i nie potrafie odmowić im znalezienia domu (już chyba z 6 kotów z dworu wziełam i domek znalazłam)
Slucham GreenDay . Linkin Park . Happysad , P.O.D. , 2Pac ...
Jezdze konno ... hmm... coś jeszcze????
Aha mam świra na punkcie NARUTO i DB (oraz dalszych części)
Mam w domu psa , 4 myszki , żółwia , i teraz mam też małego kotka.
Gdybym mogła to miała bym w domu wszystkie mangi o NARUTO , CHRONO CRUSADE , DB ... i FULL METALL ALCHEMIST
Wiek: 21 Dołączyła: 23 Sie 2006 Posty: 28 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2006-11-06, 18:57
To może teraz cóś o mnie... Jestem malusia 156 cm. Tak na marginesie moje butki o rozmiarze 34 kupuję w dziale dla dzieci... Mam zielone oczy i brązowe włosy. Urodzinki 02.10.1988. Wcale nie wyglądam na te 18 lat i jest to mój wielki kompleks. Ile czasu można wytrzymać jeżeli cały czas ktoś się ciebie pyta czy już skończyłaś podstawówkę, cio? Dostaję wtedy dużych i nagłych skoków ciśnienia... lol Oczywiście uwielbiam Mangę i Anime, szczególnie z rodzaju Magical. To mi chyba zostało po Sailor Moon... hehehehehe W wolnym czasie lubię grać w The Sims 2 <3 Kocham kotki ale nie mam żadnego z powodu alergi. Za to, jak już pisałam mam 2 ptasie: Dolores i Ronen. Interesuję się imionami, szczególnie lubię te fest rzadkie i dlatego moje ptasie się tak nazywają... Co by tu jeszcze napisać... Jestem nonkonformistką i lubię robić odwrotnie do tego co robią inni. W związku z tym jestem całkowitym abstynentem. Poza tym jestem hipochondrykiem (wiem... to straszne ale przyznaję się do tego... ) Ostatnio stwierdziłam że mam Zespół Ciągłego Zmęczenia... więc cały czas jestem zmęczona i chce mi się spać... to by było tyle...