Wysłany: 2006-11-29, 12:47 Nasze avatary
Cóż kiedyś ta dyskusja była w nieodpowiednim miejscu, ale pamiętam ze dobrze jej się powodziło więc czemu by nie stworzyć tematy skoro zdarza się że jest zastój na tym forum?
Historia mojego avatara jest prosta. Mam faze na zakon, egzorcystów, i zresztą ostatnio na lekcjach religii jakimś cudem zrobiło się ciekawiej. Hmmm szkoda ze nie ma takich zakonnic jak Rosette.
A u mnie obecnie Usio z mangi Shinshi Doumei Cross. Darzę tę postać ogromnym sentymentem - często pojawia się jako mój avatar ;)
_________________ "Jak sądzicie, co lepiej opisze nasze prawdziwe życie - esej na temat sposobów,
w jakie wykorzystują nas media, czy odcinek Czarodziejki z Księżyca?"
Mia Thermopolis, "Pamiętnik Księżniczki 6"
+Quan [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-29, 17:56
Ja mam bezczelnie słabego avatarka, ale nie chce mi się go zmieniać bo jestem leniwy i już.
Ciekawy temat
Tak więc historia mojego Ryokulca.. jest... ^.^'
Jest to mój pierwszy avek...
Został zrobiony.. jak miałam swoją pierwszą i ostatnią stronę przez Kibe :P
Kiba dziekuje Ci za to >_>
Dlaczego akurat ta postać?
Bardzooo lubie Ryoko .. bardzo przypomina mi mnie.. z charakteru oczywiscie ^.^'
_________________ Czerń najbardziej przystoi wampirowi...
"To, że istnieję, myślę, czuję, cierpię, kocham, nienawidzę, martwię się, to wszystko czyni mnie człowiekiem"
Wysłany: 2006-12-05, 13:48
ja zmieniam co jakis czas avatary xD.... na obcenym jest....Ed... jakby ktos nie wiedział XD... zrobiłem go ( ava nie eda xD) 2 dni temu.. i na tyle mi sie spodobał (av nie ed xD) ze wrzuciłem go sobie na forum ;] [ava, czy eda?] - FIR XDDDDDD cicho XD
Ostatnio zmieniony przez Fire 2006-12-07, 21:06, w całości zmieniany 2 razy
Pochodzi z dość szalonej, ale bajecznie zabawowej gry Machina II. Sprawa o tyle ciekawa, że krowa ta oryginalnie pochodzy z jeszcze bardziej odjechanej gry - karcianki Spadamy!
Wysłany: 2006-12-15, 11:01
Ja znowu zmieniłam ava, cóż jak zauwarzyliście zmieniam avki prawie raz na tydzień XD, mam na tym punkcie świra, nie umiem wytrzymać długo z jednym avatarem xD. Tym razem znalazłam strone z gifami z Chrno Crusade XD, i tak jakoś patrze na ten gif i myśle... Jak ja lubie taką mine robić XD