Wysłany: 2006-08-23, 10:34 Wielki konkurs redakcyjny
Gdy się przeczyta otaku od deski do deski (ja to zrobiłam czytając nawet stopke redakcyjną nie wiem po co no ale) na pierwszej stronie jest napis "WIELKI KONKURS REDAKCYJNY". Powiem szczerze już wysłałam swoją recenzje. Nie licze na wygraną, bo to niemożliwe na moim poziomie pisania (XD), ale czy ktoś juz z was wysłał bądź planuje udział w tym konkursie? (Taa chce poznać konkurencje >3)
Wysłany: 2006-08-23, 14:49
Ekhem ja najpierw wysłałam już recenzje na konkurs@otaku.pl potem zauwarzyłam na stronie w newsie ze trzeba inaczej. Cóż trudno tu wysłałam recenzje tu zgłoszenie zobaczymy co dalej.
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: Barcelona
Wysłany: 2006-08-23, 15:18
Ja się przyłożyłam wczoraj i w 5 godzin napisałam artykuł na konkurs ^^ W sumie dla mnie to była czysta przyjemność :) Chociaż pewnie jakąś rewelacją to on nie będzie - jednak jestem dobrej myśli
Wczoraj w nocy (czyli... właściwie dzisiaj ;P) skończyłam poprawiać mój tekst i właśnie przed momentem go wysłałam do Naq. Zobaczymy, co z tego wyniknie :)
_________________ "Jak sądzicie, co lepiej opisze nasze prawdziwe życie - esej na temat sposobów,
w jakie wykorzystują nas media, czy odcinek Czarodziejki z Księżyca?"
Mia Thermopolis, "Pamiętnik Księżniczki 6"
Wiek: 23 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 1090 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-08-24, 18:20
Ypsilon napisał/a:
i właśnie przed momentem go wysłałam do Naq. Zobaczymy, co z tego wyniknie :)
A Naq go grzecznie odebrała i już załadowała go do dumnie nazwanego folderu "KONKURS"
Mao napisał/a:
Ciekawi mnie teraz czy było bardzo źle, czy żle, czy w miare, czy dobrze, nie no teraz to mnie ciekawość zje o.o.
Więcej info podam później ^^
Na razie mam straszne urwanie głowy [zresztą Yanek też]. Powiem Wam tyle, że ślęczymy z Yankem nad drugim numerem i nie mamy za bardzo czasu na cokolwiek innego... Normalnie makabra... Jak ktoś będziedzie na Ecchi i zobaczy 2 snujące się postaci z wieeeelgachnymi [taaa... spanie po 4h dziennie =.=''] worami pod oczami to właśnie my XDDD
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Sie 2006 Posty: 203 Skąd: z piekła
Wysłany: 2006-08-24, 20:03
Ale mam nadzieję że następny numer będzie dosępny w sklepach sieci ruch i w empikach... a co do konkursu to ja się chyba nie nadaje do czegoś takiego ^^
_________________ Hana-wa Sakuragi , Hito Wa Bushi...